Wat wij regelen? Wat niet?

Wij produceren, plaatsen, reinigen en onderhouden afvalcontainers. Inclusief alles. Dus niet alleen de hardware, maar ook de software die je nodig hebt voor het beheren en controleren van je afvalcontainers. En ook de systemen voor toegangscontrole als die nodig zijn op jouw containers.

We zouden liegen als we zouden zeggen dat wij alles zelf maken en installeren. Software en elektronica, dat regelen wij in onze projecten samen met een netwerk van vaste partners. Maar daar heb jij in een aanbesteding verder geen last van. Je legt het bij ons neer en praat alleen tegen ons. Wij zorgen als projectleider voor een soepele samensmelting van alle benodigde disciplines. Hoe klinkt dat?
Lees verder

Toegangscontrolesysteem

Toegang tot je afvalcontainers. 
Niet voor iedereen

Met een toegangscontrolesysteem zorg je ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot je afvalcontainers. Je voorkomt zo illegale afvaldumping. Dat kun je op allerlei manieren regelen. Bijvoorbeeld door de inwoners van je gemeente een speciale pas met RFID-chip te geven. Heeft iemand zich succesvol geïdentificeerd? Dan opent het systeem de afvalcontainer en kan die persoon zijn afval weggooien.

Vanuit het systeem kun je ook gegevens verzamelen die voor jou nuttig zijn. Bijvoorbeeld voor administratieve doeleinden of voor het analyseren van bepaalde gebruikspatronen.

Niet voor één gat te vangen

Als afvalinzamelaar wil je de afvalcontainers het liefst pas leegmaken als ze ook echt vol zitten. Of dat zo is, zie je via de vulgaten waarmee onze afvalcontainers zijn uitgerust. Maar daarvoor moet je wel op locatie zijn. En bovendien is het niet altijd even nauwkeurig.

Een betere manier is om vulgraadsensoren te plaatsen op de afvalcontainers. Deze sensoren verzamelen continu gegevens over het vullingsniveau van de container. Zo voorkom je uitpuilende containers en kun je aan jouw klanten een tijdige lediging garanderen.

Vulgraadsensoren

Software

Afval erin, data eruit

Hebben wij jouw afvalcontainers uitgerust met een toegangscontrolesysteem en/of vulgraadsensoren? Dan heb je natuurlijk ook de software nodig waarmee je de gewenste data ophaalt en analyseert. Zodat je als afvalinzamelaar je routes kunt optimaliseren (want tsja, je rijdt het liefst met volle vrachtwagens). Of als gemeente altijd beschikt over waardevolle gegevens. Bijvoorbeeld over het aantal stortingen in een bepaalde periode of de tijdstippen waarop het meeste afval wordt gestort. Ook deze softwareoplossingen leveren wij.

Gebruiksklaar geleverd en geplaatst

Het is misschien een open deur. Maar als je bij ons een afvalcontainer bestelt, dan zorgen wij er ook voor dat die container gebruiksklaar naar jou toekomt. En dat die op de gewenste plek de grond ingaat. In de betonput die we kort daarvoor al voorbereid hebben. We werken met een aantal vaste partnerbedrijven die ons helpen met het transport en alle infrastructurele werkzaamheden die nodig zijn.
Ook de eventuele verwijdering van je oude afvalcontainers kun je aan ons overlaten.

Infra en transport

Projectmanagement

Alles wat je hiervoor hebt gelezen

Eigenlijk hadden we hiermee moeten beginnen. Want alles wat je hiervoor hebt gelezen, dat leidt één van onze projectmanagers voor jou in goede banen. Productie. Plaatsing. Software. Transport. Infrastructuur. En daarna, als je dat wil, service en onderhoud. Of we nu alles zelf doen of daarbij hulp krijgen van partners: wij regisseren het voor je. Zodat alles goed op zijn plek valt. In het bijzonder jouw nieuwe afvalcontainer(s).

Wat regelen we nog meer voor u

Service en onderhoud

De beste service die een afvalcontainer zich kan wensen

De details

Reiniging

Schoonmaakdienst voor afvalcontainers

De details

Inspectie en keuring

APK voor afvalcontainers

De details

Daniel van Bruggen

/ Eigenaar

Geen gedoe, korte lijnen en meteen de goede persoon aan de lijn

‭+31 (0)6 30 17 17 29‬

Bas Beukema

/ Eigenaar

Geen gedoe, korte lijnen en meteen de goede persoon aan de lijn

‭+31 (0)6 13 91 12 81‬