We hebben een visie 
en zijn op een missie

Wat willen wij als organisatie bereiken en hoe willen wij met onze klanten samenwerken? 
Daar hebben we de nodige uren, dagen, weken over nagedacht. 
Het resultaat van die hersenkrakerij lees je hieronder terug in onze missie en visie. 
Werk je al met ons samen, dan hopen we dat je er iets van herkend. Wij in ieder geval wel.

scroll omlaag

Onze visie

We willen een voorbeeld zijn in de industrie van ondergrondse afvalcontainers. We willen bekend staan om onze uitstekende kwaliteit, service en de afspraken die we nakomen. Wij leveren altijd de beste oplossing voor de behoeften van onze klanten. Dat lukt ons door te werken met korte lijnen en vanuit persoonlijke interesses en door open te zijn. We delen ons plezier in het werk met onze klanten en personeel, en overtreffen verwachtingen.

Onze missie

Bij TTC zijn we ervan overtuigd dat oprechte interesse in mensen en eenvoudigheid van zaken de sleutel zijn tot het herkennen, begrijpen en oplossen van knelpunten in de afvalverwerkende industrie. Onze missie is om hoogwaardige ondergrondse afvalcontainers te produceren en uitstekende service te bieden, zodat we kunnen bijdragen aan het comfort en de tevredenheid van onze klanten.

De samenvatting van TTC Nederland

Korte communicatielijnen en het nakomen van afspraken staan bij ons centraal bij. Wij bieden een complete oplossing voor containerbeheer, waarbij we verantwoordelijk zijn voor het ontwerp, de plaatsing en het onderhoud van zowel bovengrondse als ondergrondse containers. Daarnaast verzorgen wij de benodigde service en onderhoud met toewijding. Onze dienstverlening omvat tevens efficiënte en innovatieve oplossingen, waarmee reinigingsdiensten en gemeenten de optimalisatie van afvalinzameling kunnen waarborgen.
WAAROM
We geloven in oprechte interesse in mensen en eenvoudigheid van zaken, zodat we knelpunten kunnen herkennen, begrijpen en oplossen.

HOE
Hierdoor voelen wij ons verantwoordelijk voor het comfort van onze klanten. Dat bereiken we door: te werken met korte lijnen, in openheid te vertellen over ons bedrijf, aan te voelen wat nodig is op basis van kennis, ervaring en persoonlijke interesse, ons plezier in het werk te delen met onze klanten en personeel.

WAT
Wij maken afvalcontainers van hoog niveau, leveren ijzersterke service en komen afspraken na.

Duurzaamheid? Ja, daar hebben wij wat over te melden

Hier lees je het