Veelgegeven antwoorden op jouw vragen

Verkopen jullie naast het standaardmodel ‘Lumio’ ook ander typen ondergrondse containers?

Wij begrijpen je vraag heel goed omdat de Lumio het meest geliefde model ondergrondse container is. Dit model onderscheidt zich door de rondingen aan de zijkanten en het gemak waarmee de inwerpopening te bereiken is. Maar ook door het gebruiksgemak in combinatie met de lage onderhoudskosten. Toch leveren wij ook andere typen (semi-)ondergrondse en bovengrondse containers. Kijk daarvoor op onze productenpagina. Mocht hier niet bij staan wat je zoekt, neem dan contact met ons op

Ik heb een Lumio bij jullie gekocht. Kunnen jullie deze ook reinigen, onderhouden en keuren?

Jazeker, dat voeren wij in eigen beheer uit. Het is belangrijk voor de levensduur van de container dat deze goed wordt onderhouden en gereinigd. Wij raden aan om dit zeker 1 keer per jaar te toen. En in sommige gevallen, afhankelijk van de afvalfractie en ledigingsfrequentie, vaker. Vergeet ook het jaarlijkse keuren niet. Wij hebben eigen keurmeesters in dienst die jouw inzamelmiddelen TÜV-gecertificeerd keuren. Zodat je weer verzekerd bent van veilige inzamelmiddelen.

Geven jullie ook garantie op de containers die jullie leveren?

Uiteraard. Wij geven standaard 12 maanden garantie op onze afvalcontainers. Deze garantie wordt jaarlijks verlengd nadat wij de container hebben gereinigd en onderhouden. Moeten we een reparatie uitvoeren, dan doen we dat altijd met originele fabrieksonderdelen zodat de garantie intact blijft.

Hoe gaan jullie om met duurzaamheid en milieu?

Wij vinden dit een belangrijk onderwerp en zijn ook van mening dat wij als leverancier van afvalcontainers hier serieus mee om moeten gaan. Onze productielocatie is bijvoorbeeld volledig voorzien van zonnepanelen en draait op eigen energie. We maken gebruik van regenopvangbekkens en zorgen ervoor dat het hemelwater via infiltratie weer terugvloeit in de bodem. In ons productieproces maken wij gebruik van geavanceerde las- en snijrobots, zodat we bijna geen snijafval hebben. We werken zoveel mogelijk samen met organisaties die dezelfde waarden nastreven als ons.

Kunnen jullie ook het hele proces van leveren tot plaatsing organiseren?

Juist op dit onderdeel zijn wij heel sterk. Onze ketenpartners op het gebied van elektronica, transport en civiele werken laten het projectmanagement graag aan ons over. Wij zorgen tijdens het hele project dat je één aanspreekpunt hebt. Dus vanaf de bestelling tot aan de oplevering van een werkende afvalcontainer.

Mogen wij een keer komen kijken op jullie productielocatie?

Daar staan wij altijd voor open. Onze fabriek staat in Duitsland (Coesfeld). We geven je daar graag een rondleiding. Mocht je dat een keer willen, neem dan contact met ons op.

Waarom hebben jullie geen vast telefoonnummer?

Wij vinden dat een persoonlijke benadering het fijnste werkt. Daarom krijg je bij ons geen telefonist(e) aan de lijn die je eindeloos doorverbindt. Bij ons krijg je direct de persoon die je zoekt of nodig hebt. Zodat je heel gericht en snel een antwoord krijgt op je vraag. Ons motto is dan ook: korte lijnen, betere service.  

Zoeken jullie nog mensen?

Bij ons staat de deur altijd open voor goede (technische) mensen. Actuele vacatures vind je op de pagina ‘Vacatures’. Maar ook voor een spontane kennismaking maken wij altijd even tijd.

Mag iedereen zomaar de Lumio maken en aanbieden?

Nee, daar kunnen wij heel helder over zijn. Het model Lumio is beschermd. Wat niet wil zeggen dat je ‘m alleen bij ons kunt kopen. Het kan ook zijn dat je graag alles via je vaste civiele partij wilt regelen, omdat je daar een prettige relatie mee hebt opgebouwd. In dat geval leveren wij onze Lumio-container aan je civiele aannemer en regel je het verder met hem. Voor ons is dat geen enkel punt.

Wat mogen wij als klant van jullie verwachten?

Deze vraag beantwoorden wij het liefst met onze missie en visie. Hierin hebben wij omschreven hoe wij willen samenwerken en hoe we dat in de praktijk doen.
Onze visie

We willen een voorbeeld zijn in de industrie van ondergrondse afvalcontainers. We willen bekend staan om onze uitstekende kwaliteit, service en de afspraken die we nakomen. Wij leveren altijd de beste oplossing voor de behoeften van onze klanten. Dat lukt ons door te werken met korte lijnen en vanuit persoonlijke interesses en door open te zijn. We delen ons plezier in het werk met onze klanten en personeel, en overtreffen verwachtingen. 

Onze missie

Bij TTC Nederland zijn we ervan overtuigd dat oprechte interesse in mensen en eenvoudigheid van zaken de sleutel zijn tot het herkennen, begrijpen en oplossen van knelpunten in de afvalverwerkende industrie. Onze missie is om hoogwaardige ondergrondse afvalcontainers te produceren en uitstekende service te bieden, zodat we kunnen bijdragen aan het comfort en de tevredenheid van onze klanten.

Ik ben nog niet helemaal overtuigd. Waarom zou ik bij jullie afvalcontainers moeten kopen?

Je moet uiteraard helemaal niets. En laten we eerlijk zijn…. een container is nou eenmaal niet een product dat we met heel veel marketing erg sexy kunnen maken. Daarom vinden wij dat het hele proces eromheen voor jou vooral leuk, gemakkelijk en zorgeloos moet zijn. Bestel je bij ons een container, dan nemen we je mee op een zorgeloze reis die uiteindelijk leidt tot een kwalitatief sterk product. Een degelijk Duits product dat we werkend en ‘strak’ plaatsen op de plek die je graag wil. Met een beetje geluk gaat er in dat proces nog een heel klein beetje mis. Zodat we je ook meteen kunnen verrassen met ons oplossend vermogen.