Voor je iets uitschrijft, 
is het goed om dit te lezen

Wij staan graag op de shortlist van Nederlandse gemeenten die een openbare aanbesteding uitschrijven voor het leveren en plaatsen van ondergrondse, semi-ondergrondse en/of bovengrondse afvalcontainers.

Sinds onze oprichting in 2021 hebben wij al overeenkomsten gesloten met diverse gemeenten en (overheids)bedrijven. Tevreden klanten van TTC Nederland zijn onder andere gemeente Lansingerland, gemeente Leiden/Leiderdorp, gemeente Midden-Groningen, Twente Milieu, de Zeeuwse Reinigingsdienst en RD4 Reinigingsdiensten.

Waar wil je meer over lezen?

De details
Projectmanagement
Zekerheden
Service & onderhoud
Duurzaamheid
SROI

Gevoel krijgen bij TTC Nederland

Jij bepaalt de details van jouw aanbesteding. In het Programma van Eisen beschrijf je welke oplossingen je zoekt en wat je van een aanbieder verwacht. Je legt de focus op zaken die binnen de aanbesteding extra aandacht moeten krijgen.
Voor het zover is, ga je je hopelijk oriënteren in de markt. Je wil een gevoel krijgen bij bedrijven die jou mogelijk kunnen helpen.

Dat gevoel bij TTC Nederland krijg je deels op deze website. Hier lees je over onze ervaring en expertise. Over hoe wij denken over zaken als duurzaamheid en SROI.

Maar een nog beter gevoel krijg je bij ons op locatie. Daar zie je dat er achter deze mooie woorden ook oprechte, duurzame daden zitten.
Laten we een keer afspreken

Alles valt op z’n plek

We hebben producten en we hebben diensten. We zitten in de ondergrondse, semi-ondergrondse en bovengrondse afvalcontainers. Die produceren we en plaatsen we. Met alles wat daar verder onder en boven de grond bij komt kijken in hardware, software en service.

Zoals gemeenten en afvalinzamelaars de regie nemen bij het inzamelen en afvoeren van afvalstromen, zo doe wij dat bij het leveren van afvalcontainers. Voorbereiding, plaatsing en nazorg: één van onze projectmanagers leidt alles in goede banen. En ook al maken we gebruik van samenwerkingspartners, je hoeft altijd maar één telefoonnummer op te slaan … dat van onze projectmanager.

Waar je bij ons zeker van bent

Als je met ons samenwerkt, is één ding zeker. Nee, twee dingen. De communicatielijnen zijn altijd kort én we komen onze afspraken altijd na. Maar nu we er zo over nadenken, hebben we nog meer zekerheden voor je. Heel zeker is ook dat er bij ons altijd iets te lachen valt. Plezier hebben in ons werk vinden we belangrijk. En dat plezier delen we met onze klanten en collega’s. Wat ook typisch TTC is: we doen niet moeilijk. Afvalcontainers is geen rocket science en dat maken we er dus ook niet van. Laten we vooral op een prettige en persoonlijke manier zakendoen. Als gewone mensen onder elkaar.

De beste service die een afvalcontainer zich kan wensen

Bij een aanbesteding gaat het negen van de tien keer niet alleen over het leveren en plaatsen van nieuwe afvalcontainers (en het verwijderen van de oude). Onderhoud, keuring en reiniging neem je waarschijnlijk mee in je uitvraag. Want als gemeente wil je qua levensduur het maximale uit je nieuwe investering halen. Daarbij helpen we jou, als je dat wil. Wij zorgen in eigen beheer voor het reinigen, inspecteren, keuren, onderhouden en repareren van de afvalcontainers die wij leveren.
Je leest er hier meer over

Als je duurzaamheid verkoopt, moet je ook duurzaam zijn

Helemaal terecht dat je in je aanbesteding uitgebreid stilstaat bij thema’s als duurzaamheid en circulariteit. En dat je benieuwd bent hoe een inschrijvende partij daarmee omgaat in zijn eigen bedrijfsvoering. Je kunt er ook niet omheen. Gelukkig hebben wij nogal wat te melden over duurzaamheid. Dat gaat verder dan alleen zeggen dat wij met onze containersystemen een bijdrage leveren aan afvalscheiding en recycling in Nederland. Veel verder.
Zo duurzaam werken wij

We doen graag iets terug

Social Return On Investment. Ook een vaste paragraaf in je aanbesteding, gaan we vanuit. Bij TTC Nederland maken wij structureel werk van sociaal ondernemen. Wij voelen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en nemen die als bedrijf ook. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hebben we er heel graag bij. We zetten ze op verschillende manieren in bij de productie en assemblage van onze afvalcontainers.

Zo werken we in Nederland samen met verschillende sociale werkplaatsen en leerwerkbedrijven. Mensen die hier werken hebben bijvoorbeeld een WIA- of Wajong-uitkering. Ze voeren voor ons assemblagewerkzaamheden uit. Denk aan het inbouwen van elektronica zoals toegangscontrolesystemen in onze ondergrondse en/of bovengrondse afvalcontainers. Of aan het afmonteren van trommels in inwerpzuilen. Toppers zijn het.