Service en onderhoud

De beste service die een afvalcontainer zich kan wensen

Wij weten wat goed is voor een afvalcontainer. Kwestie van heel wat jaren ervaring en een heleboel technische kennis. Naast het leveren van eersteklas
afvalcontainers, helpen we je ook om ze eersteklas te houden. Veel afvalcontainers worden behoorlijk intensief gebruikt. Maar met een strak plan voor beheer en onderhoud kun je de levensduur aardig wat verlengen. Wij leveren de schoonmakers, keurmeesters en onderhoudsmonteurs voor jouw containerpark.

Reiniging

Schoonmaakdienst voor afvalcontainers

In het kader van goed onderhoud is het belangrijk om afvalcontainers regelmatig schoon te maken. Hoe vaak je dat doet, is ook afhankelijk van hoe intensief een container wordt gebruikt. De meeste gemeenten waarvoor wij werken, vragen ons om 1 tot 2 keer per jaar de afvalcontainers te reinigen. Bij zo’n reinigingsbeurt maken we de bovenkant en onderkant van de container grondig schoon. Ook nemen we de betonput mee.

Inspectie en keuring

APK voor afvalcontainers

De meeste opdrachtgevers laten hun afvalcontainers 1 keer per jaar door ons inspecteren en keuren. Zo zorg je ervoor dat de kwaliteit van de containers goed blijft. En inwoners van je gemeente er op een veilige manier gebruik van kunnen maken. Onze medewerkers zijn officieel TÜV-keurmeester en hebben een TCVT-hijscertificaat. Heeft een afvalcontainer de keuring doorstaan, dan ontvang je een officieel keuringsrapport. Vaak combineren we een inspectieronde met een reinigingsbeurt.

Onderhoud en reparatie

Servicedienst voor afvalcontainers

Tijdens een jaarlijkse inspectieronde (maar ook al tijdens een reinigingsbeurt) controleren wij de verschillende onderdelen van een afvalcontainer. Moeten er zaken worden vervangen of gerepareerd die cruciaal zijn voor het functioneren van de container? Dan pakken we dat direct op. Minder dringende zaken kunnen we oppakken tijdens een onderhoudsbeurt. Het uitvoeren van onderhoud en reparaties kan op contract- of regiebasis. Het is maar net wat je wil.

Container refurbish

Recyclingdienst voor afvalcontainers

Met uitzondering van afval gooien we liever zo weinig mogelijk weg. Daarom halen we uit containers die aan het einde van hun levensduur zijn alle goede, herbruikbare materialen. En die gebruiken we weer voor het servicewerk dat we voor onze opdrachtgevers uitvoeren. Onderdelen die we niet direct nodig hebben voor servicewerk, leggen we in ons onderdelenmagazijn.

Voorbeeld: een hijsstang van een afvalcontainer die nog goed is, inspecteren we uitgebreid en keuren we. Daarna kunnen we ‘m gebruiken op een andere container en met een garantie van 2 jaar terug leveren aan een klant.

Wat regelen we nog meer voor u

Toegangscontrolesysteem

Toegang tot je afvalcontainers. Niet voor iedereen.

De details

Vulgraadsensoren

Niet voor één vulgat te vangen

De details

Software

Afval erin, data eruit

De details

Daniel van Bruggen

/ Eigenaar

Geen gedoe, korte lijnen en meteen de goede persoon aan de lijn

‭+31 (0)6 30 17 17 29‬

Bas Beukema

/ Eigenaar

Geen gedoe, korte lijnen en meteen de goede persoon aan de lijn

‭+31 (0)6 13 91 12 81‬