Bij TTC Nederland is uw afvalinzamelingssysteem in goede handen. Wij leveren service en onderhoud voor alle afvalcontainers en pasjessystemen. En dit doen we door het hele land!

Service

Wij zorgen ervoor dat zowel bovengronds als ondergronds uw afvalinzamelingssystemen er netjes uitzien en naar behoren functioneren. Alle benodigde werkzaamheden voeren we uit in eigen beheer. Dit doen we met onze vakmensen, deskundigheid en moderne apparatuur. Bij TTC Nederland vinden we het daarnaast erg belangrijk dat u altijd op de hoogte wordt gehouden van de voortgang.

Onderhoud

Heeft uw afvalinzamelingssysteem een storing? Dan kunt u altijd op ons rekenen. Wij zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost, zodat er zo min mogelijk gebruikers ongemak ervaren. Benodigde reparaties zullen altijd op de juiste manier worden uitgevoerd. Preventief onderhoud is ook zeer belangrijk. Dit doen we in de vorm van regelmatige inspecties. Hierbij reinigen en controleren we de containers grondig. Waar nodig worden ze ook gesmeerd. Zo weet u dat de systemen altijd in de juiste conditie verkeren.