Wie of wat is TTC Nederland?

TTC Nederland is opgericht door Bas, Daniël en Egbert. Vanuit de rol als klankbord voor onze relaties ondersteunen en adviseren wij op gebied van ondergrondse containers, service en onderhoud en reiniging van de containers. Op deze manier kunnen wij samen met onze relaties werken aan de meest efficiënte en duurzame afvalinzameling.

Weet u niet welke container het beste binnen het straatbeeld past? Welke container biedt het meeste gebruiksgemak voor de de burgers? Hoe moeten we service en onderhoud van de containers regelen? Wij helpen gemeenten met het vinden van de antwoorden op deze vragen. Deze antwoorden bieden de totaaloplossing op gebied van afvalinzameling.

Ons uitgangspunt is “de Lumio”, misschien wel de meest verkochte container van Nederland of zelfs van Europa. Door de ruime keuze in containers kunnen wij – door persoonlijke aandacht en advies op maat – altijd zeer geschikte totaaloplossingen bieden voor uw afvalinzamelingsvraagstuk.

Daniël

Daniël heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen de afval(inzamelings)branche, veelal in commerciële rollen. Vanuit zijn ervaring binnen deze rollen is Daniël gegroeid tot een klankbord, adviseur en strateeg voor klanten. Hierdoor kan Daniël zowel op korte termijn als voor de lange termijn de beste oplossingen vinden en bieden voor onze relaties. Daniël gaat met regelmaat in gesprek met onze klanten om de voortgang, uitvoer en de service te bespreken en om – indien nodig – hierop extra acties uit te voeren.

Bas

Bas heeft zeer veel ervaring in diverse commerciële functies. De laatste 12 jaar heeft hij dergelijke rollen bekleed binnen de afval- en containerbranche. Bas neemt klanten mee in de korte termijnoplossingen en lange termijnoplossingen, waarbij duurzaamheid centraal staat. Bij de eerste gesprekken zal Bas tezamen met de relatie voor de lange termijn een plan opstellen om de inzameling van het afval zo duurzaam en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Egbert

Egbert is eigenaar van TTC GmbH te Coesfeld. Zijn jarenlange ervaring in de wereld van staalproducten maakt, dat Egbert oog heeft voor kwaliteit en duurzame producten. In deze rol ondersteunt Egbert TTC Nederland zeer goed. Hij zorgt voor de kwaliteitsbewaking van alle containers, alvorens deze geplaatst worden bij de klanten. De combinatie van duurzame oplossingen van Daniël en Bas enerzijds en de kwaliteitsbewaking door Egbert zorgen voor de perfecte samenwerking met – en passende oplossingen voor onze klanten.